sunnuntai 9. elokuuta 2015

Über Sachsen

Hallo!

Viimet viikot ovat pyörähtäneet ympäri maakuntaa matkustaen. On ollut hienoa tutustua paikkoihin, joihin ei ikinä tulisi matkustettua tavallisesti. Alueen kaikki pienemmätkin paikat alkaa olla nähtyjä, kuten myös Tsekin puolen huikeat kukkulat ja syvänteet.

Meißen Elbe-joen varrella
Koulu on osaltaan ollut jo kauan pulkassa. Tosin pakollisten todistusten ja paperien perässä saa juosta loppuun asti. Täällä on hieman heikommin järjestetty muun muassa toimistojen aukioloajat, sekä tiedotus, mistä mikäkin paperi kuuluu hakea. Nämä nyt ovat onneksi pieniä asioita, mutta välillä on joutunut silti kiroamaan toimintaa.
Augustusburg

Vanhempani käväisivät myös viime viikolla. Onneksi ei ole enää pitkä aika kotiinpaluuseen, jolloin 1 409 kilometrin välimatka muuttuu vain muutamaksi sadaksi. Itseasiassa, viimeinen viikko starttaa huomenna. Tänään lähden vielä kolmeksi päiväksi Kölniin, mutta sen jälkeen saakin aloittaa pakkaustouhut. Ei olisi uskonut, että aika oikeasti menee näin nopeasti. Puoli vuotta kuluu ihan huomaamatta, vaikka aluksi aika tuntui todella pitkältä. On kiva palata kotiin, mutta ikävä jää myös Saksaa ja ihmisiä täällä. Onneksi voi aina palata takaisin!

Erfurt
- Sanna
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti